Allekirjoita!

Toimitaan yhdessä avohakkuuttomien metsien puolesta!

Kansalaisaloite etenee eduskunnan käsittelyyyn vain jos saamme kasaan 50 000 nimeä. Jokainen uusi kannatusilmoitus vie meitä lähemmäs aloitteen toteutumista ja auttaa pelastamaan yhteisen metsäluontomme avohakkuiden tuhoilta. Siksi juuri sinun osallistumisesi on tärkeää.

Lähde mukaan! Kannatusilmoitusten kerääjille tarkoitetun tietopaketin löydät täältä. Sivulta saat tietoa siitä, miten tulla mukaan kampanjaan, sekä ohjeita ja vinkkejä kannatusilmoitusten keräämiseen. Lisäksi saat sivuilta tietoa avohakkuista, metsistä sekä kansalaisaloitteesta. Sivun kautta voit myös tilata vapaaehtoisen kannatusilmoitusten kerääjän materiaalipaketin. Ja halutessasi voit liittyä ryhmään, jossa voit jakaa kokemuksia ja ajatuksia muiden kampanjan vapaaehtoisten kanssa, sekä kysyä neuvoa.

Voit toimia myös somessa. Jaa kansalaisaloitetta ja kampanjasivustoa facebookissa, twitterissä tai kuvaa vaikka suosikkimetsäsi instagramiin yhdessä #avohakkuuthistoriaan -tagin kanssa. Tärkeintä on, että tieto kansalaisaloitteesta leviää kaikkialle Suomeen. Siinä juuri sinun teoillasi on merkitystä!

Lisätietoa vapaaehtoisena toimimisesta sekä esimerkiksi paikallisryhmien toiminnasta saat myös sähköpostitse osoitteesta info@avohakkuuthistoriaan.fi

Tietopaketti kannatusilmoitusten keräämisestä kiinnostuneille.